AirMax 500


Odorizant profesional. Aparat destinat utilizarii comerciale profesionale. Modelul AIRMAX 500 este un sistem portabil de difuzie a parfumului. Acesta poate fi montat atat pe perete, pe mobilier, sau asezat oriunde in spatiu. Designul modern si elegant il face un element usor de integrat in orice loc. iSCENT AIRMAX 500 este un aparat simplu si eficient pentru parfumarea spatiilor medii. Asigura o distribuire uniforma si constanta a parfumului. Sistemul japonez de difuzie este conceput atat pentru utilizare de sine statatoare cat si legat la conducte de ventilatie sau aer conditionat. Aparatul dispune de programator inteligent care determina timpul de functionare si timpul de pauza, pe ore si zile individuale. Aparatul functioneaza prin nebulizare la rece. Pompa de origine japoneza este extrem de eficienta si economica, eliberand in spatiu un nor de nano particule parfumate care vor pluti in aer pentru mult timp.

 • Suprafata acoperita: 200 – 400 m2
 • Culori disponibile: ALB / NEGRU
 • Nu necesita instalare, sistem portabil
 • Utilizare facila
 • Programator digital inteligent, pe zile si ore
 • Difuzie la rece a nano particulelor de parfum
 • Dimensiuni: 36,1 cm x 33 cm x 8,3 cm (latime x inaltime x adancime)
 • Voltaj 12V, Putere consumata 8,4 W
 • Zgomot in operare – sub 35 db
 • Capacitatea rezervei de parfum: 500 ml.
 • Greutate: 5,3 kg
 • Fabricat din metal
 • 10 trepte de intensitate a difuziei parfumului
 • Consum: intre 0,2 ml – 2 ml pe ora de functionare, in functie de treapta de intensitate
 • Consum mediu 1 ml / h
 • Poate fi montat pe perete
 • Poate fi legat la sistemul de ventilatie / AC
 • Nu necesita baterii

Cu o vasta experienta, iScent se mândrește cu un nivel de neegalat pe piata de calitate a aparatelor si a parfumurilor oferite. Aparatele profesionale de odorizare a spatiilor iScent folosesc tehnologia de difuzie prin nebulizare la rece. Grație tehnologiei noastre de difuzie cu aer rece, iScent garanteaza mentinerea calitatii fiecărui parfum de-a lungul întregului proces de difuzie. Spre deosebire de metodele de difuzie prin incalzire sau evaporare, difuzia cu aer rece, asigura ca proprietatile uleiurilor naturale din care sunt create parfumurile sunt menținute, fără a compromite integritatea și calitatea aromei. Micronizarea 100% a parfumului pur duce la o difuzie eficienta a parfumului in incaperi. Particulele microscopice difuzate plutesc in mediul ambiant. Parfumurile iScent sunt de cea mai inalta calitate. Acestea sunt realizate din parfum 100% pur, pe baza de uleiuri esențiale pure, fara aditivi chimici, fara aerosol, sunt hipoalergice si antibacteriene. Acestea nu contin arome chimice sau purtator de miros de alcool. Punem accent pe calitatea parfumurilor, pentru sanatatea oamenilor.

Galerie Foto AirMax 500

Exemple de domenii de utilizare

SALI DE FITNESS / CENTRE SPORTIVE / CENTRE SPA


Pentru tot mai multi clienti conteaza nu numai oferta sălilor de sport. Pentru a te diferentia de concurenta trebuie sa creezi clientilor senzația de bine. Membrii care se simt confortabil într-un gym, vin mai des și, astfel, au un succes mai mare în atingerea obiectivului personal. Acest lucru duce la contractarea mai multor abonamente și la mai multe recomandări ale clientilor, generand automat noi membri. În special în domeniul sportului, este important pentru clienti să aibă un sentiment de confort. Dar, mai ales aici apare problema de mirosuri, cum ar fi transpiratie, clor și alte mirosuri în vestiare si in intreaga sala. O zona in care folositi parfum energizant, vestiare cu parfumuri naturale parfumuri relaxante în zona de relaxare, vă va oferi posibilitatea de a va diferenția de competiție și de a va mentine clientii mulțumit. În fitness și sănătate, este extrem de important să se acorde o atenție sporita la mirosuri. Prin urmare, noi folosim parfum 100% pur, fără arome chimice sau purtător de miros de alcool. Fata de sistemele clasice de odorizare care contin aerosol si chimicale in parfum, sistemele iScent difuzeaza parfum 100% pur, in mod uniform, prin nebulizare la rece, creand un mediu optim pentru clienti.

HOTELURI / RESTAURANTE


iScent generează o nouă experiență pentru clientii dumneavoastra. Un hol sau o zona de recepție plăcut parfumata creează imediat simpatie. Oaspetele tău se va simți bine și relaxat. Gama de parfumuri de afaceri va ajuta să îmbunătățiți această stare de spirit. De la elegant, plăcut, romantic, senzual. Creați o ambianță unică pentru a se potrivi afacerii dumneavoastra. In restaurant sau zona de bar, un parfum potrivit poate sugera subtil gandul de masa, prin arome care stimulează apetitul. Sisteme iScent sunt optime pentru zone de luat masa. Nu e nimic mai neplacut decat sa stai la masa si sa iti vina in timp de mananci particule de parfum de la un difuzor de parfum pe baza de aerosol. Acest lucru nu se intampla cu sistemele iScent. Aparatele noastre descompun parfumul pur in micro particule, care sunt atat de usoare incat plutesc in atmosfera. Elimina mirosul de bucatarie si improspateaza zona de restaurant sau bar cu sistemele profesionale iScent. Convertiti mirosuri negative într-o experiență pozitivă pentru oaspeții dumneavoastră. Toate Parfume noastre de afaceri au un efect de neutralizare a mirosurilor neplacute.

SPATII DE VANZARE / MAGAZINE


Îmbunătăți experiența de cumpărături. Un magazin placut parfumat genereaza simpatie instantanee. Clientul se simte bine și relaxat. Sporiti această stare de spirit cu parfumele noastre de afaceri. De la elegant, energic, placut, romantic, senzual. Creați o ambianță unică pentru a se potrivi afacerii dumneavoastra. Stimularea tuturor simțurilor. Șaptezeci la sută din toate achizițiile efectuate de o persoana sunt decise în magazin. Astfel încât comercianții cu amănuntul stimulează toate simțurile folosind muzica, lumina, accesorii de mobilier, starea de spirit și mirosul. Ne simțim bine în locuri cu un parfum atractiv, iar acest lucru încurajează cumparaturile. Nu vrei sa petreci timp intr-un spatiu in care sunt mirosuri negative. iScent ajută cumpărătorii se relaxeze. Acest lucru ii ține în magazin mai mult timp și îi face să cheltuiască mai mult. Conform studiilor efectuate, ambianta realizata de iScent îmbunătățește, de asemenea, valoarea atribuită de către consumator a bunului achiziționat.

SPATII DE SERVICII MEDICALE / CLINICI


Mirosul ambiental reduce anxietatea pacientilor. Fie că pacientul este în sala de așteptare la un medic sau intra intr-un spital, acest lucru induce o anxietate care este sporita de asa zisul ``miros de spital``. Parfumurile iScent reduc anxietatea si stresul pacientului și creaza o atmosferă relaxantă. Pacientul va simți confortabil și relaxat, fiindu-i mult redusa starea de stres pe care o genereaza mersul la medic. Mai mult, parfumurile iScent sunt potrivite pentru asemenea spatii, fiind de cea mai inalta calitate. Acestea sunt realizate din parfum 100% pur, pe baza de uleiuri esențiale pure, fara aditivi chimici, fara aerosol, sunt hipoalergice si antibacteriene. Acestea nu contin arome chimice sau purtator de miros de alcool. Toate parfumurile noastre au un efect de neutralizare a mirosurilor negative. Convertiti mirosurile negative într-o experiență pozitivă, si oferiti un plus pentru pacienți și pentru personal. Parfumurile noastre au, de asemenea, un efect antibacterian.

BIROURI / SPATII CU MULTI ANGAJATI: CREȘTEREA PRODUCTIVITĂȚII


iScent creează un mediu de lucru plăcut și pozitiv. Un mediu de lucru placut parfumat creează simpatie instantanee. Angajatul se va simți bine și relaxat. Îmbunătăți starea de spirit de muncă și de concentrare cu parfumurile noastre de afaceri speciale. Astfel veti obtine reducerea stresului și a absenteismului, îmbunătățirea motivației și a spiritului de echipă, precum și îmbunătățirea imaginii companiei. Obtineti oproductivitate crescută. Arome de citrice aduc o stare de spirit proaspătă și energie, și au un efect de crestere a concentrarii. Sentimentul nostru de curățenie este, de asemenea, în mare măsură influențat de parfumul dintr-o încăpere; parfumul creează un mediu de lucru plăcut și pozitiv. Showroom-ul: o primire călduroasă. iScent creează instantaneu vigilenta pe care o doriti in showroom-ul dumneavoastra.

Clienti multumlțumiți

100%

Clineti care ne-au recomandat

92%

Rapiditatea livrării

92%

Garanția calității

100%

DE CE SĂ ALEGI SISTEMELE ISCENT


Avantajele iScent fata de alte odorizante existente pe piata

 • APARATE DE CALITATE

 • Program inteligent

 • MECANISM JAPONEZ

 • ULEI ESENTIAL PUR

 • FARA CHIMICALE

 • FARA INTRETINERE

 • EXTREM DE ECONOMIC

 • DESIGN INOVATOR

 • PULVERIZARE LA RECE

OFERIM SISTEME SI PARFUMURI PERSONALIZATE PENTRU HOTELURI, MAGAZINE, INSTITUTII FINANCIARE, MODA, CLINICI, SALI DE SPORT, SPATII DE PRODUCTIE, BIROURI SI CABINETE, LOCUINTE SI MULTE ALTELE.

O PARTE DIN CLIENTII CARE FOLOSESC SISTEMELE ISCENT


``Sistemele iScent sunt singurele de pe piata care functioneaza la sala noastra de fitness. Am incercat diverse aparate, insa nici unul nu a reusit sa creeze un miros placut, raspindit omogen in sala, si care sa persiste. Sincer, ne-a depasit asteptarile. Clientii nostri sunt foarte multumiti. - Echipa GYM TONIC``

Copyrights © iSCENT 2017 All Rights Reserved.